Клиентите искат избор на доставка, която най-добре приляга на техните нужди.

Предлагайки и бързи и умерени диставки позволява на клиентите ви да избират според бюджета си и колко спешно искат да получат.

Изпращайте пратките си с много куриери, използвайки готови за ползване интеграции. Чрез Orderadmin вие винаги получавате най-добрите товарителници, за да осигурите по-добро обслужване на клиентите си. Можете да настроите таксата си за доставка ръчно или да настроите правила. Или да позволите на клиента сам да избере как да бъдат изпратени поръчките му, и коя цена за доставка е най-добра за тях. Използвайте нашия калкулатор за изпращане в Orderadmin или го интегрирайте във вашия сайт.

Ако искате да спечелите предимство пред конкуренцията, то е съдбоносно да удовлетворите очакванията на клиентите си за бърза доставка и обработка на върнатите пратки.

Готови за ползване интеграции

Orderadmin е директно интегриран с куриерските фирми. Свържете вашия акаунт в куриерската фирма с един клик и работете с вашите си ценови условия, Или използвайте услугата на Orderadmin за управление на доставките, за да работите със собствени куриери.

По-добри куриерски тарифи

Калкулирайте таксите за изпращане за клиентите. Отпечатвайте най-евтините етикети. Или позволете на клиентите си да избират куриерската фирма, като настроите калкулатора за доставки на Orderadmin и го поставите директно в сайта си.

Проследяване на пратки

Веднага получете товарителница. Получете тракинг номера в сайта си и го изпратете на клиента си.

Справяйте се с връщанията лесно

Позволете на клиентите си да поискат връщане чрез Портала за връщания на Orderadmin. Получавате върнати пратки, отбелязвате причината, актуализирате наличностите бързо и точно, без участието на клиента. Изпращайте известия автоматично.

Контрол на наложените платежи

Контролирайте, отчитайте и анализирайте налжените платежи с с финансовата функционалност на Orderadmin. Получете 360 градусов поглед върху плащанията по поръчки с дата и сума. Качете финансовите отчети на куриерите и свържете всяко плащане с поръчката му.

Статуси на доставката и филтри

Филтрирате бързо доставките по един от много параметри. Много от статусите на доставка ще ви дадат картина какво става с поръчките.

Подгответе големи количества за изпращане чрез само една платформа!

Какво още може да направи Orderadmin, за да изпращате повече?
  • Проследяване на пратките
  • Нотификации към клиентите от всеки тип
  • История на тракинга по поръчка
  • Къстомизиране на етикетите
  • Връщане на пратки без хартия
  • Приоритизиране на поръчките
  • Автоматично печатане на етикетите
  • Потвърждение на акуратността на поръчките.