Управление на запасите - от тук се започва

Лесна за употреба организация за управлението на запасите без значение колко онлайн магазина, доствчика, склада или канали използвате.

 • Orderadmin ще ви помогне да подредите arrange и организирате склада си чрез баркод адресиране. 
 • Съхранявате ли наличностите си в различни складове? Използвайте нашата Мулти-склад функционалност и направете същите стъпки за организация на всеки един от складовете си.
 • Получавайте стоките си bчрез сканиране или свързвайте SKU номерата си чрез директно импортване от вашите канали за продажба в платформата Orderadmin, както и свържете всяка получена стока с конкретен адрес за съхранение в склада..
 • Складиране, проследяване на стоки, излишъци, бързо продаващи се или изчерпани количества – поемете пълен контрол над инвентара си..
 • Синхронизирайте инвентарните си аличности във всичките си онлайн магазини и маркетплейси.
 • Можете да правите трансфери на стоките си между два или няколко склада чрез лесни стъпки и когато искате.
 • Видимост в реално време на наличностите и дейността на служителите ви чрез отчети.

Въвеждате продуктите си автоматично чрез интеграции с платформи за онлайн търговия. Или ги създавате ръчно.

Включете / изключете тъмния режим на интерфейса по всяко време!

Задайте вашите правила

Съхранявайте стоките си чрез статични и динамични места за съхранение

Ако искате да:

 • Увеличите производителността на пикирането.
 • Оптимизирате пространствата в склада си.
 • Намалите разходите за труд.
 • Подобрите ефективността на склада.

Ако имате висок дял на пикирания за специфичен продукт, можете да използвате опцията за “динамично съхранение”, за да създадете ново временно място точно до зоната за пикиране, сортиране или изпращане, много по-добре отколкото да изпращате пикъра до статично място за съхранение и да загубите време.

Предотвратете продажба на изчерпани стоки, спестете време и поддържайте добри отзиви от клиентите си.

Важността на управлението на наличностите е в знанието с какви стоки разполагате, къде се намират в склада и как влизат и излизат от него. От гледна точка на управлението на наличностите Orderadmin ви помага да организирате склада си, да автоматизирате фулфилмънт процесите, да намалите грешките и оперативните разходи, да се предпазите от загуби от продажба на продукти, които са се изчерпали или развалили, неизпращане на пратки или връщане на пратки поради грешки в изпращането.

Многокнално синхронизиране на наличностите

Интеграции с маркетплейси

Синхронизиране на наличности в 7 маркетплейса като eBay (worldwide), Amazon (worldwide), Walmart.

Срок на годност

Не искате да ви остане остаряла или разваена стока, която повече не може да се продава. Означете партидите, когато получавате продуктите, означете срока на годност и се предпазвайте от разваляне. Управлявайте правила на принципите FEFO и FIFO. Подсигурете се, че по-старите продукти стоят най-отпред!

 

Продуктови вариации

Ако ваш продукт съдържа опции, можете да създадете продуктови вариации за него. Създавате и управлявате множество от опции, като различни размери, форми, цвят, материал и др. Запишете SKU, цена и различна снимка за всяка вариация. Проследявате наличностите чрез уникални SKU номера за всяко множество от опции, за да се предпазите от продажба на изчерпана вариация.

Предупреждения за ниска наличност

Никога не оставайте без наличности! Пълна визия за наличностите в реално време във всичките ви складове. Контролирайте наличностите и назначете предупреждения за малки количества, за да ви напомнят да поръчате нови количества и да попълните наличностите.

 

Качване на файлове от електронни таблици.

Качвате нови данни за инвентар или промени в големи количества от електронни таблици в платформата чрез темплейти, които можете да свалите.

Управление на върнатите пратки.

Проверка на върната поръчка за повреди и бързо и лесно заскладяване отново.

 

Изпращайте повече с