Тайната на успеха е наблюдението на поръчките в реално време.

Improved consumer satisfaction and employee morale through fast, effective issue resolution and increased transparency to order details.

Важното при уоправлението на поръчките е да проследяваме in детайлно в реално време статуса им по време на целия фулфилмънт процес, както и в разбирането как стоките влизат и излизат.

Импортирайте лесно всичките си поръчки от всеки канал за продажби, който използвате, като WooCommerce, Shopify, Walmart, eBay, Amazon и много други! Получете пълна видимост на всички тези поръчки на едно място.

От гледна точка на управлението на поръчките Orderadmin ви помага да да оптимизирате фулфилмънт процесите, драстично да намалите грешките и оперативните разходи, да се предпазите от загуби от продажба на изчерпани продукти, от грешно изпратени поръчки и връщания на погрешно изпратени поръчки.

Никога повече не отказвайте поръчки поради това, че са се изчерпали

Orderadmin ви позволява да запишете поръчката като “Частично резервирана” и да направите бързо попълване на наличностите на изчерпаните стоки от вашите доставчици. Можете да информирате клиентите, очакващи тези стоки, кога могат да очакват поръчките си.

Резервиеане на продукти

Гъвкаво управление на резервираните продукти по поръчки в склада ви. Orderadmin автоматично резервира наличности за всяка входяща поръчка с цел да предотврати приемането на поръчки за вече резервирани или частично резервирани стоки.

Проследявайте своите резервирани поръчки чрез специални статуси на поръчки чрез платформата Orderadmin и бъдете наясно защо се забавя.

Какво е частично резервирана поръчка?

Ваш клиент поръчва пакет чай и чаша за чай от сайта ви. Но вие не сте настроили предупреждение за малка наличност и откривате, че за тази поръчка няма наличен пакет от този чай, имате само чашата.

Не отказвайте поръчката! Просто поставете поръчката в статус “Частично резервирана” в Orderadmin акаунта си. Системата ще пази чашата резервирана за тази поръчка и ще я предпазва от приемането на поръчки за резервирани стоки. Направете бързо попълване на липсите за недостигащите стоки.

Осигурете по-добро обслужване на клиентите си.

Изпълнявайте поръчки по-бързо отколкото вашите конкуренти, дори ако имате повече от един склад.
Подобрете удовлетвореността на клиентите си и това ще доведе до увеличение на продажбите.

  • Продавайте допълнителни услуги (пакетиране, персонализиране и др).
  • Свържете услуга за телефонни обаждания.
  • Анализирайте историята на изпълнението на поръчките с акуратно проследяване във времето.

Също:

  • Работи бепроблемно с платформи за онлайн търговия, POS софтуер и други канали за продажба, включително маркетплейси.
  • Настройте различни ценови нива.
  • Направете приоритет на поръчките и настройте дата на изпращане.
  • Просто блокирате стоки за продажба и системата няма да допуска поръчки за блокирана стока.

Какво още можете да правите с Orderadmin?

Получвате автоматично резервиране на стоки.

Настройте резервирането да става автоматично, или създайте собствени правила за управление на резервиранните стоки – ваша стратегия за различен тип поръчки.

Проверка на статуса на плащане

Наложен платеж или поръчката вече е платена. Проверете в реално време.

Настройте правила за попълване на наличностите

Следете дали стоките са били изпратени от доставчика ви веднага и кога ще пристигнат. Или може би този продукт вече е в склада ви и очаква да бъде приет от персонала ви.

Мулти-складово управление на поръчки

Настройте статус на стоките, като резервирани в няколко склада наведнъж. Можете да изпращате поръчки от няколко склада едновременно или да ги пренасочите в един от складовете.

Проследявайте поръчките детайлно

Orderadmin ви осигурява видимост в реално време на целия фулфилмънт процес и ви позволява да знаете статуса на всяка една поръчка във всеки един момент от едно място.

Редактиране на поръчки

Можете да редактирате всяка поръчка, когато има нужда. Добавяте или изтривате продукти, променяте приоритета, настройване на дата на изпращане и много други.